[vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][mk_page_section padding_top=”25″ sidebar=”sidebar-1″ first_page=”true” last_page=”true”][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Om oss på valfritt.nu assistansförmedling

Vi som jobbar på Valfritt.nu har ett brinnande intresse för människor och deras välbefinnande. Vår målsättning är att vara det självklara alternativet av stöd vid valet av assistansbolag. Vår rådgivning/assistansförmedling ska leda till långsiktigt nöjda klienter.

Vårt huvudkontor ligger i Gävle men vi har framgångsrikt hjälp/förmedlat kontakt mellan assistansbolag och brukare/assistansberättigade över hela landet.

Nedan kan ni läsa några ord från vår VD,  Daniel Wikström:[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][mk_padding_divider size=”47″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/mk_page_section][mk_page_section bg_color=”#f7f7f7″ padding_top=”25″ sidebar=”sidebar-1″ first_page=”true” last_page=”true”][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]”Jag är en av de lyckliga 16% av Sveriges befolkning som verkligen längtar efter att gå till arbetet på morgonen.
Jag har tidigare jobbat med fastigheter, finans och varit Vd för ett assistansbolag men inget arbete har gett mig så mycket tillbaka som att veta att vi varje dag hjälper våra klienter till en bättre vardag genom assistansförmedling.
Ofta är de personer som vänder sig till oss i en jobbig och utsatt situation, kan vi underlätta den så är jag glad. I kartläggningen av brukarnas behov och önskemål så får vi en väldigt fin kontakt och det är något jag verkligen uppskattar.

Det låter väldigt bra när assistansbolaget ”säljer in” sin tjänst men oftast kan de tyvärr inte leva upp till löftena. I den roll som jag har i dag kan jag hjälpa till genom att sätta långsiktig press på assistansbolagen så att de leva upp till våra klienters behov och rättigheter. En stor fördel för våra klienter är att assistentbolagen vet att vi kontinuerligt utvärderar dem och håller de inte måttet så kommer vi inte rekommendera dem i framtiden.

Det känns skönt att vi inte tar betalt för vår tjänst av brukaren, på så sätt kan vi hjälpa till utan att det påverkar brukarens ekonomi

Kontakta gärna mig eller mina kollegor så berättar vi mer om fördelarna med att använda sig av assistansförmedling. 

Med vänliga hälsningar Daniel Wikström”[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/mk_page_section][mk_page_section min_height=”0″ padding_top=”36″ padding_bottom=”25″ sidebar=”sidebar-1″ first_page=”true” last_page=”true”][vc_column][mk_custom_box padding_vertical=”10″ margin_bottom=”15″ min_height=”0″ bg_color=”#bac88b” bg_position=”left top” bg_repeat=”repeat” bg_stretch=”false”]

  • Vill du veta hur vi kan hjälpa just Dig?
    Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss!
[/mk_custom_box][/vc_column][/mk_page_section][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *