-Byta eller välja nytt assistansbolag? Vi hjälper dig!

– Över 10 år erfarenhet av förmedlingar

– Helt kostnadsfritt och inga förbindelser

En kort skildring hur det är att sitta i rullstol från en av våra rullstolsbundna vänner

Att leva med att sitta i rullstol innebär att man ständigt måste tänka på sina rörelsemöjligheter och hur man tar sig runt i vardagen. Det kan vara utmanande att delta i vissa aktiviteter och att besöka vissa platser, då det inte alltid finns tillgänglighet och anpassning för personer i rullstol.

Det kan också innebära att man måste använda sig av hjälp och assistans för att kunna utföra vardagliga sysslor, såsom att göra mat, tvätta och städa. Detta kan ibland kännas begränsande och kan påverka ens självständighet och självkänsla.

Samtidigt finns det också många fördelar med att leva i rullstol. Man lär sig att anpassa sig och hitta lösningar på olika utmaningar, vilket kan ge en stor mängd självförtroende och självständighet. Man får också ofta en starkare gemenskap med andra personer i rullstol, eftersom man delar en gemensam erfarenhet och förståelse.

Att leva med att sitta i rullstol kan också innebära att man får möjlighet att delta i olika aktiviteter och event, såsom idrottsarrangemang och kulturella händelser, då det finns många anpassningar och tillgänglighetsmöjligheter för personer i rullstol.

Sammanfattningsvis innebär att leva med att sitta i rullstol både utmaningar och fördelar, och det är viktigt att hitta en balans och att se det positiva i situationen. Genom att anpassa sig och hitta lösningar på utmaningar kan man leva ett fullt och givande liv i rullstol.

Rådgivning inom Assistans


020 12 16 12

____________________________


Hur går en förmedling till?

Läs mer om hur vi hjälper dig hitta det assistansbolag som passar bäst för dig

____________________________


Läs mer här

Trafikljus modellen

Vi utvärderar bolagen genom vår egen trafikljus modell

____________________________


Läs mer här

Daniel Wikström

Kundansvarig/grundare

020 12 16 12

Daniel@valfritt.nu

Emma Jansson

Kundansvarig

020 12 16 12

Emma@valfritt.nu

Om du hellre vill att vi kontaktar dig så lämna dina kontaktuppgifter nedan