-Byta eller välja nytt assistansbolag? Vi hjälper dig!

– Över 10 år erfarenhet av förmedlingar

– Helt kostnadsfritt och inga förbindelser

Fördelar med att använda Assistansförmedling

En assistansförmedling kan vara en bra hjälp när du ska välja assistansbolag, eftersom de kan hjälpa dig att hitta det bolaget som bäst passar dina behov och önskemål. Det finns många olika assistansbolag att välja mellan, och det kan vara svårt att veta vilket som är det bästa alternativet för just dig. En assistansförmedling kan hjälpa dig att sortera bland alla olika alternativ och hitta det bolag som bäst passar dina behov.

En assistansförmedling har ofta bred kunskap om olika assistansbolag och kan därför ge dig råd och vägledning om vilket bolag som kan vara det mest lämpliga för just dig. De kan också hjälpa dig att jämföra olika bolag och deras tjänster, så att du kan få en bra överblick över dina olika alternativ.

En annan fördel med att använda en assistansförmedling är att de kan hjälpa dig att få en bra start när du börjar använda assistans. De kan hjälpa dig att få kontakt med rätt personer och att få den hjälp du behöver för att komma igång. De kan också hjälpa dig att få en bra överblick över hur assistans fungerar och vad du kan förvänta dig av det.

En assistansförmedling kan också vara en bra hjälp om du har problem eller frågor när du använder assistans. De kan hjälpa dig att hitta lösningar på eventuella problem och ge dig råd och stöd om du känner dig osäker eller orolig.

Det finns flera olika assistansförmedlingar att välja mellan, så det kan vara bra att undersöka olika alternativ och jämföra deras tjänster. Du kan också fråga vänner eller bekanta som använder assistans om de har några rekommendationer på bra assistansförmedlingar.

I slutändan kan en assistansförmedling vara en mycket värdefull resurs när du ska välja assistansbolag. De kan hjälpa dig att hitta det bolag som bäst passar dina behov och önskemål, och ge dig stöd och vägledning under hela processen.

Rådgivning inom Assistans

____________________________

Hur går en förmedling till?

Läs mer om hur vi hjälper dig hitta det assistansbolag som passar bäst för dig

____________________________

Trafikljus modellen

Vi utvärderar bolagen genom vår egen trafikljus modell

____________________________

Daniel Wikström

Kundansvarig/grundare

020 12 16 12

Daniel@valfritt.nu

Emma Jansson

Kundansvarig

020 12 16 12

Emma@valfritt.nu

Vill du att vi kontaktar dig vänligen lämna dina kontaktuppgifter nedan.
  • Kostnadsfri rådgivning utan förbindelser.
  • Vi är nöjda först när du är helt nöjd med din assistans.
  • Självklart är även du som hjälper någon med assistans välkommen att kontakta oss.
  • Ni väljer själva om ni vill träffa de Assistansbolag vi förslår.