Hur går en förmedling till?

Att byta bolag är oftast lätt men visa kan uppleva det lite skrämmande. 

Vi hjälper dig i varje steg och finns där för eventuella frågor.

Första kontakten

Vid första kontakten så brukar vi svara på enklare frågor och om det passar er så går vi igenom hur er din situation ser ut idag. Vi ställer frågor om er situation och hur ni skulle vilja att er situation ska se ut i framtiden. Även vilka assistenter ni vill behålla och eventuella farhågor. 

Självklart är det sekretess på den information ni ger oss och vi vidareförmedlar bara den information som ni vill dela med er av. Ni skriver aldrig något avtal med oss då detta är en kostnadsfri tjänst och ni ska känna er trygga med att besluten hela tiden är ert. Kontakta oss gärna på 020-121612 eller maila info@valfritt.nu så får ni prata med Daniel eller Emma.

Analys genom vår trafikljusmodell

När ni känner att ni vill ge oss förtroendet att gå vidare för att hitta potentiellt nytt assistansbolag för er så börjar det stora arbetet för oss. Till vår hjälp har vi en egenutvecklad analysmetod( ni kan läsa mer om den här.) Förenklat kan man säga att vi matchar era önskemål med de flera hundra assistansbolag som vi har tidigare analyserat. Vi tar sedan kontakt med de bolag som vi bedömer har goda möjlighet att uppfylla och gärna överträffa er förväntningar.  

Vi anordnar ett möte

Givet att assistansbolagen gör samma bedömning som vi att de kommer uppfylla era förväntningar så kommer ni att få en presentation av bolagen från oss. Om det känns bra för er så hjälper vi till så att ni får ett möte med de assistansbolag ni känner skulle passa er. 

På mötet får ni ”känna och klämma” på varandra. För att det ska bli bra på kort- och även långsikt så måste båda parter känna att era förväntningar stämmer överens med varandra och så klart att känslan är ”rätt”. Om inte allt känns bra då hjälper vi till att leta vidare tills ni känner er nöjda.

Överenskommelsen

När ni bestämt er att gå vidare med ett bolag så kommer ni skriva på ett avtal med dem och i samband med detta så bestämmer ni en plan för hur övergången till assistansbolaget ska gå till. Vi kommer självklart finnas där som ett bollplank om ni undrar något. Efter ett år gör vi en ordentlig utvärdering tillsammans med er för att se att ni är fortsatt nöjda. 

Daniel Wikström

Kundansvarig/grundare

020 12 16 12

Daniel@valfritt.nu

Emma Jansson

Kundansvarig

020 12 16 12

Emma@valfritt.nu

Vill du att vi kontaktar dig vänligen lämna dina kontaktuppgifter nedan.
  • Kostnadsfri rådgivning utan förbindelser.
  • Vi är nöjda först när du är helt nöjd med din assistans.
  • Självklart är även du som hjälper någon med assistans välkommen att kontakta oss.
  • Ni väljer själva om ni vill träffa de Assistansbolag vi förslår.