[mk_page_section padding_top=”25″ sidebar=”sidebar-1″ first_page=”true” last_page=”true”][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Kontakta oss

Detta är första steget till en kontakt och den är förutsättningslös och konfidentiell. Vår erfarenhet är att många föredrar att berätta mer om önskemål och ställa frågor över telefon. Om ni vill lämna mer information i ett inledande skede så får ni mer än gärna fylla i detta under övrig upplysning. Viktigt är att ni fyller i fältet kontaktsätt om ni har speciella önskemål på vilket sätt ni önskar få kontakt.

Vår service är kostnadsfri för dig som brukare/assistansberättigad. Du förbinder dig aldrig till att välja de assistansbolag som vi rekommenderar till dig. Vi vet att det är många aspekter som spelar in i valet av assistansbolag och att din egen ”känsla” är väldigt viktig.

Vi får många generella frågor om rättigheter för brukaren och skyldigheterna för assistansbolagen. Vi svarar mer än gärna på dessa frågor. Är vi inte helt säkra på svaret så kontaktar vi berörda myndigheter och återkommer med informationen.

Kontaktuppgifter

[/vc_column_text][mk_contact_info phone=”020-12 16 12″ email=”kontakt@valfritt.nu” address=”Runebergsgatan 9, 114 29 Stockholm” company=”Valfritt.nu”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][mk_custom_box padding_vertical=”10″ padding_horizental=”18″ min_height=”0″ bg_color=”#bac88b” bg_position=”left top” bg_repeat=”repeat” bg_stretch=”false”]

  • Intresseanmälan
    Vänligen fyll i dina uppgifter nedan
[/mk_custom_box][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/mk_page_section]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *