[mk_page_section layout_structure=”full” attachment=”scroll” bg_position=”left top” bg_repeat=”repeat” bg_stretch=”false” enable_3d=”false” speed_factor=”0.3″ bg_video=”no” video_mask=”false” video_opacity=”0.6″ top_shadow=”false” section_layout=”full” sidebar=”sidebar-1″ min_height=”100″ full_width=”false” full_height=”false” intro_effect=”false” padding_top=”25″ padding_bottom=”10″ margin_bottom=”0″ first_page=”true” last_page=”true”][vc_column width=”1/1″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]

Kontakta oss

Detta är första steget till en kontakt och den är förutsättningslös och konfidentiell. Vår erfarenhet är att många föredrar att berätta mer om önskemål och ställa frågor över telefon. Om ni vill lämna mer information i ett inledande skede så får ni mer än gärna fylla i detta under övrig upplysning. Viktigt är att ni fyller i fältet kontaktsätt om ni har speciella önskemål på vilket sätt ni önskar få kontakt.

Vår service är kostnadsfri för dig som brukare/assistansberättigad. Du förbinder dig aldrig till att välja de assistansbolag som vi rekommenderar till dig. Vi vet att det är många många aspekter som spelar in i valet av assistansbolag och att din egen ”känslan” är jätte viktig.

Vi får många frågor generellt om rättigheter för brukaren och skyldigheter na för assistansbolagen. Vi svarar mer än gärna på dessa frågor. Är vi inte helt säkra på svaret så kontaktar vi berörda myndigheter och återkommer med informationen.

Kontaktuppgifter

[/vc_column_text][mk_contact_info phone=”020-12 16 12″ email=”kontakt@valfritt.nu” address=”Södra kungsgatan 55, 80257  Gävle” company=”Valfritt.nu”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][mk_custom_box border_width=”1″ bg_color=”#bac88b” bg_position=”left top” bg_repeat=”repeat” bg_stretch=”false” padding_vertical=”10″ padding_horizental=”18″ margin_bottom=”10″ min_height=”0″]
  • Intresseanmälan
    Vänligen fyll i dina uppgifter nedan
[/mk_custom_box][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/mk_page_section]
Kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig!